KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: wydarzenia 2018/2019

Warsztaty plastyczne

Żabki uczestniczyły w warsztatach plastycznych pt. „Coś z niczego” w MDK Muranów. Dzieci zapoznały się z podstawowymi zasadami segregowania odpadów oraz zastanawiały się jak można powtórnie je wykorzystać ? Podczas warsztatów wykonały kilka prac plastycznych między innymi ze star...

Warsztaty teatralne

W maju „Żabki" uczestniczyły w warsztatach teatralnych w MDK „ Muranów”.  Uczestnicy warsztatów mogli poczuć się prawdziwymi aktorami na scenie teatralnej, wcielić  się w postacie wybranych przez siebie zwierząt i zagrać scenki pantomimiczne wg. własnego pomysłu....

Wycieczka

05.06.2018

Wycieczka

05.06.2018

...

Wycieczka

05.06.2018
Wycieczka

Wycieczka

05.06.2018

Wioska „Pod kogutem”, w Krępie koło Góry Kalwaria, na terenie Chojowskiego Parku Narodowego – (17.05.2018r.) była to wycieczka edukacyjno- rekreacyjna. Jej celem było zapoznanie dzieci z atmosferą wsi, zwierzętami, niektórymi tradycjami. Wśród licznych atrakcji dzieci miały okazję...

Serdecznie zapraszamy na Piknik Rodzinny W dniu 5 czerwca 2018 (wtorek) w godz. 15:00 – 17:00 Piknikowe atrakcje pochodzą z funduszu Rady Rodziców. Tradycją lat ubiegłych prosimy o wzbogacenie piknikowych stołów (owoce, soki, własne wypieki)....

Wycieczka

09.05.2018

Wycieczka

09.05.2018

WYCIECZKA AUTOKAROWA: WIOSKA "POD KOGUTEM" koło Góry Kalwarii organizowana przez radę rodziców dla oddziału: SŁONECZKA, ŻABKI. 17 maj 2018 (CZWARTEK) Autokar: MAZURKAS TRAVEL podstawienie autokaru godz. 09:15 Przedszkole nr 12 ul. Niska 9, Warszawa przejazd do Wioska pod Kogutem, ul. Długa 8, Krępa ...

Wycieczka do Powsina

10 kwietnia dzieci z grupy Słoneczka wybrały się na wycieczkę do Powsina. Przedszkolaki brały udział w zajęciach, podczas których dowiedziały się które zwierzęta żyją w lesie, do jakiej grupy należą, a także jak brzmią wydawane przez nie dźwięki. Po ciekawych warsztatach przyszedł czas na wspólny ...