Jadłospis
3 listopada - poniedziałek
śniadanie:
kasza manna z mlekiem, pieczywo mieszane z masłem, twarożek waniliowy, brzoskwinie, herbata z cytryną
II śniadanie:
jabłko
obiad:
pomidorowa z ryżem, ziemniaki, kotlet pożarski, marchewka z chrzanem, kompot wieloowocowy
podwieczorek:
bułka wrocławska z masłem, polędwica sopocka, sałata, pomidor, herbata truskawkowa, 1/2 banana
4 listopada - wtorek
śniadanie:
kawa inka, pieczywo mieszane z masłem, szynka wędzona, jajko, sałata, papryka, kiełki, herbata malinowa
II śniadanie:
jabłko, marchewka do chrupania
obiad:
kapuśniak, kasza gryczana, pieczeń schabowa z sosem własnym, buraczki na ciepło, woda z miodem i pomarańczą
podwieczorek:
bułka drożdżowa, mus owocowy ( jabłko, gruszka ), herbata z cytryną
5 listopada - środa
śniadanie:
płatki kukurydziane z mlekiem, pieczywo mieszane z masłem, szynka z indyka, sałata, pomidor, herbata z cytryną
II śniadanie:
jabłko, kalarepa
obiad:
ogórkowa, pierogi z białym serem i polewa malinową, kompot wieloowocowy
podwieczorek:
paluch z masłem, szynkowa, kiełki, ogórek kiszony, herbata ananasowa, melon
6 listopada - czwartek 
śniadanie:
kakao, pieczywo mieszane z masłem, polędwica sopocka, ser żółty, rzodkiewki, herbata truskawkowa
II śniadanie:
jabłko
obiad:
żurek z jajkiem, ziemniaki, pieczone podudzie z kurczaka, surówka z czerwonej kapusty z ogórkiem świeżym, woda z miodem i grejpfrutem
podwieczorek:
ciasto biszkoptowe ( wypiek własny ), herbata z cytryną, kiwi
7 listopada - piątek
śniadanie:
płatki ryżowe z mlekiem, pieczywo mieszane z masłem, szynka z indyka, jajko, sałata, pomidor, herbata z cytryną
II śniadanie:
jabłko, soki tłoczone
obiad:
jarzynowa, ziemniaki, kotlet z dorsza, ogórek kiszony z papryką, kompot wieloowocowy
podwieczorek:
bułka wrocławska z masłem, szynka wędzona, papryka, herbata wieloowocowa, 1/2 jabłka
