Jadłospis
13 października - poniedziałek
śniadanie:
zacierki z mlekiem, pieczywo mieszane z masłem, ser żółty, sałata, pomidor, herbata z cytryną
II śniadanie:
jabłko, kalarepa
obiad:
pieczarkowa, kasza kus - kus, indyk z warzywami, kompot wieloowocowy
podwieczorek:
bułka paluch z masłem, polędwica sopocka, ogórek kiszony, herbata wiśniowa, 1/2 banana
14 października - wtorek
śniadanie:
kakao, pieczywo mieszane z masłem, szynka wędzona, jajko, sałata, papryka, kiełki, herbata malinowa
II śniadanie:
jabłko, marchewka do chrupania
obiad:
brokułowa, ryż na sypko, gulasz z szynki z sosem własnym, ogórek kiszony z papryką i oliwą, woda z miodem i grejpfrutem
podwieczorek:
chałka z masłem, twarożek waniliowy, herbata z cytryną, 1/2 gruszki
15 października - środa
śniadanie:
płatki kukurydziane z mlekiem, pieczywo mieszane z masłem, szynka z indyka, sałata, pomidor, herbata z cytryną
II śniadanie:
jabłko
obiad:
barszcz czerwony, naleśniki z białym serem i polewą malinową, kompot wieloowocowy
podwieczorek:
bułka wrocławska z masłem, szynkowa, kiełki, rzodkiewki, herbata malinowa, 1/2 jabłka
16 października - czwartek
śniadanie:
kawa inka, pieczywo mieszane z masłem, parówki z szynki z ketchupem, ogórek kiszony, herbata truskawkowa
II śniadanie:
jabłko, soki tłoczone
obiad:
grochówka, kasza gryczana, pieczeń schabowa z sosem własnym, surówka z białej kapusty z papryką, woda z miodem i pomarańczą
podwieczorek:
gofry z musem jabłkowym ( wypiek własny ), herbata z cytryną
17 października - piątek
śniadanie:
kasza manna z mlekiem, pieczywo mieszane z masłem, polędwica sopocka, sałata, papryka, herbata z cytryną
II śniadanie:
jabłko
obiad:
pomidorowa z ryżem, ziemniaki, filet z miruny, marchewka z chrzanem, kompot wieloowocowy
podwieczorek:
bułka wrocławska z masłem, ser żółty, pomidor, herbata truskawkowa, 1/2 jabłka