KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Kadra dydaktyczna rok szkolny 2020/2021

Kadra pedagogiczna naszego przedszkola posiada wyższe wykształcenie.


Nauczycielki stale podnoszą swoje kwalifikacje zawodowe uczestnicząc w różnego rodzaju szkoleniach, kursach, warsztatach i zespołach samokształceniowych.

Dyrektor Przedszkola

mgr Zofia Markowicz

Biedronki : 3,4 - latki

mgr Marzena Florczak - nauczyciel dyplomowany

mgr Zofia Markowicz - nauczyciel dyplomowany

mgr Alicja Świdwa - nauczyciel mianowany

Słoneczka : 5,6 - latki

mgr Barbara Stolarczyk - nauczyciel dyplomowany

mgr Marta Kudła - nauczyciel dyplomowany

Smerfy : 4,5 - latki

mgr Ludmiła Kuryluk - nauczyciel mianowany

mgr Iwona Paluch - nauczyciel mianowany

Żabki : 5 - latki

mgr Alicja Świdwa - nauczyciel mianowany

mgr Dorota Szymańska - nauczyciel mianowany

Dyrektor przyjmuje Rodziców:

środa: 8:30 - 10:00
czwartek: 16:00 - 16:30

Nauczycielki zapraszają codziennie o dowolnej porze - w ramach tzw."„otwartych drzwi".

Logopeda

Logopeda p. Agnieszka Krupa pracuje:

Poniedziałek 8:00 - 16:00

Czwartek 8:00 - 12:30

Dyżur psychologa w przedszkolu:

p. Agnieszka Smułkowska

środa: 9:00 – 13:00 (co drugi tydzień)

PORADNIA PSYCHOLOGICZNO – PEDAGOGICZNA

Dzielna 1a, Warszawa

tel. 636 91 99, 636 66 99