KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia 2018/2019

Kubusiowi Przyjaciele Natury

To My – oddział „Słoneczek” – chcieliśmy podzielić się naszymi osiągnięciami z realizacji programu, którego bohaterem był miś Kubuś.  Natura jest piękna i zachwyca nas na każdym kroku, dlatego z wielkim entuzjazmem nauczyliśmy się jak ją chronić....

Piknik Rodzinny

W dniu 30 maja w Przedszkolu odbył się Piknik Rodzinny.  ...

Dzień Mamy i Taty

W dniach 21 i 22 maja w naszym przedszkolu odbyły się uroczyste przedstawienia z okazji Święta Mamy i Taty. Przedszkolaki zaprezentowały swoje umiejętności przed najbliższymi. Na tę uroczystość przygotowały dla Rodziców część artystyczną: recytowały wiersze, śpiewały piosenki i tańczyły. Po części oficjalnej dzi...

Zapraszamy przyszłych wychowanków na zajęcia adaptacyjne: 30 V – Piknik Rodzinny – godz. 15:00 – 18:00. 7 VI – Przedstawienie pt. „Morskie podróże” – godz. 11:20. 10 VI – Spotkanie z p. psycholog – godz. 16:30 (rodzice). 18 VI – Swobodne za...

Przyjaciel Pól Nadziei

Nasze Przedszkole otrzymało tytuł Przyjaciela Pól Nadziei....

Filharmonia Przedszkolaka

13 maja w naszym przedszkolu gościła „Filharmonia Przedszkolaka”. Tym razem podczas spotkania dzieci miały okazję poznać i posłuchać utwory zagrane przez instrumenty smyczkowe: skrzypce, altówkę, wiolonczelę....

Wizyta w bibliotece

14 maja przedszkolaki z oddziału Smerfy ponownie odwiedziły bibliotekę.Tym razem dzieci wysłuchały bajki pt „Wiosna” z kolekcji Kubusia Puchatka, rozwiązały wszystkie zadane przez panie zagadki i zadania, a na koniec wykonały pamiątkowe – wiosenne obrazki. Dzieci obiecały także, że przyprowadzą swoich...

Warsztaty artystyczne

16 maja w naszym przedszkolu odbyły się warsztaty artystyczne prowadzone przez Fundację „Szkatułka”. W ramach zajęć dzieci poznały ciekawe dzieła artystów przedstawiające panoramę, a następnie same wykonały pracę plastyczną....

Wycieczka autokarowa do Gąsiorowa

We wtorek 7 maja dzieci z oddziałów Słoneczek i Żabek wybrały się na wycieczkę autokarową do Gąsiorowa – mazowieckiej wsi. Program wycieczki obejmował m.in.: spacer przez łąkę, prezentację pól, na których rosną zboża, wizytę w zagrodzie i na pastwisku, prezentację „Skr...

„Słoneczka” odwiedziły podopiecznych Domu Pomocy Społecznej .

W dniu 29.03.2019 r. „Słoneczka” odwiedziły podopiecznych Domu Pomocy Społecznej w ramach akcji „Pola Nadziei”. Atmosfera była serdeczna, odbyły się ciekawe rozmowy oraz wspólne śpiewanie. Dzieci wykonywały też prace plastyczne ”Kartka Wielkanocna”. Serdecznie dziękujemy Pani ...